Organizatori

moodle partner    

eLearning & Software SRL este o companie din domeniul IT care se ocupă cu logistica IT, formarea și dezvoltarea de cursuri online pentru domeniul educațional, economic și public. Avem o experiență bogată în a lucra cu clienți din domenii variate și diferite țări, ceea ce ne permite să găsim soluții optime pentru nevoile clienților noștri.
 
Suntem singurul partener Moodle certificat pentru România din 2011, iar în 2015 am devenit parteneri Articulate.
 
Portofoliul nostru include servicii de consultanță, găzduire, instalare, administrare, dezvoltare de funcționalități Moodle, integrare Moodle, suport, formare Moodle și dezvoltare de conținut  pentru clienți din învățământul preuniversitar, domeniul academic, mediul economic și public. 
 
Misiunea noastră este de a vă ajuta să transformați experiențele de predare și învățare în ceva interesant, plăcut și antrenant. Echipa noastră vă va ajuta întotdeauna să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră pentru că ținem foarte mult să oferim servicii personalizate de e-learning.Prezentarea Universității de Vest din Timișoara
http://www.uvt.ro/ro/


În ultimii 12 ani, Universitatea a răspuns schimbărilor care au apărut în politica naţional-educaţională, schimbărilor demografice, cerinţelor economiei de piaţă, nevoilor locale şi regionale şi noilor tehnologii.

Toate aceste schimbări au condus la noi aşteptări din partea studenţilor, personalului academic şi administrativ. Universitatea de Vest din Timişoara oferă studenţilor pregătirea necesară pentru a contribui la dezvoltarea societății. Aceasta pregătire se desfăşoara în 11 facultăţi, care oferă o gamă variată de programe de formare iniţială şi cursuri postuniversitare.

Rezultatele atinse în multe programe care implică colaborare internaţională – în programe de mobilitate Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci etc – sunt cu adevarat impresionante şi se numără printre cele mai bune realizări ale universităţii.

Impresia generală pe care ne-a lăsat-o Universitatea de Vest din Timişoara este aceea că este o universitate creativă, energică, activă şi inovativă. Cadrele didactice, profesori şi cercetători, sunt foarte entuziaşti şi determinaţi să experimenteze toate noile oportunităţi şi modalităţi oferite de tehnologia informaţională. În afară de acestea, instrumentele multimedia moderne sunt disponibile în cele mai multe săli de curs din clădirile noi (Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Drept).

Asociația PRO Arta, Dezvoltare și Cunoaștere

Nr. Inreg. dosar : 453/325 /2009, CIF: 25056996,
Sediu: Arad, B-dul. Revolutiei, nr. 91, ap. 10, Jud. Arad,
Cont IBAN: RO86 BRDE 360S V802 9171 3600, Banca: BRD Ag. Sever Bocu, Timișoara.

• sprijină realizarea şi afirmarea valorilor culturale şi artistice româneşti pe plan naţional şi internaţional în vederea asigurării unei vieţi culturale atractive, diversificate şi de calitate care să contribuie la creşterea participării comunităţii la actul cultural
• promovează cultura scrisă şi orală, îmbogăţeşte şi completează peisajul cultural local
• sprijină, prin acţiunile caritabile organizate, persoane aflate în dificultate
• promovează tradiţiile şi obiceiurile populare româneşti
• promovează bunele practici în educaţie, modernizarea atitudinilor şi a mentalităţilor în raport cu educaţia şi îmbunătăţirea tehnicilor educaţionale
• urmăreşte identificarea, mobilizarea şi valorificarea resurselor necesare susţinerii sistemului şi activităţilor educaţionale.

Ultima modificare: miercuri, 25 mai 2016, 15:16