Ce iubim la eLearning?

- posibilitățile nelimitate oferite în dezvoltare - accesibilitatea și flexibilitatea - utilizarea tuturor resurselor digitale disponibile -  libertatea de a alege (tema, culoarea, numărul de activități și resursele etc.) - favorizează creativitatea în alegerea metodelor de predare - posibilitatea de a crea un proces blended learning - secțiunea de evaluare și testare cu toate opțiunile sale -

Comunitatea Moodle împărtășește asta, și nu numai. Noi suntem aceia care avem șansa de a contribui la dezvoltarea procesului de eLearning și la adaptarea lui la orice nevoie instrucțională.

Pasionat de Moodle?

Interesat să implementezi un Sistem de Management al Învățării (LMS)? Sau poate interesat să dezvolți ce este deja implementat?

Vrei să aflii cum poți aduce schimbarea prin educație online?

MoodleMoot România este evenimentul anual care aduce utilizatorii platformei de eLearning Moodle într-un spațiu focusat pe colaborare, promovare și învățare.

MoodleMoot România 2016 va fi momentul în care se vor întâlni pasionați ai eLearningului, din medii și cu perspective variate: universitar și preuniversitar, ONG, companii, freelanceri.

Noutatea este reprezentată de secțiunea dedicată mediului de business, destinată împărtășirii de experiențe utile oricărei perspective, dar și practicii în teme aflate în trendul de dezvoltare HR: Learning & Development și Gamification.

Misiunea este colaborarea și dezvoltarea educației online în România. Moodle este însă instrumentul care aduce materializarea ei.

De peste 10 ani evenimentele Moodle Moot contribuie la creșterea comunității Moodle în întreaga lume.

Interesat?

Înscrie-te la Atelierele practice și vei avea parte de Experiențe Moodle și activități inovative.


 

Înscrierile se fac până cel târziu la data de 01.08 în limita locurilor disponibile.

Anul acesta la MoodleMoot tendințele de dezvoltare HR sunt în atenția noastră:

  • Learning & Development with Moodle
  • Crossing barriers – Gamification

Interesat?

Înscrie-te la Workshop-uri și vei avea parte de Experiențe Moodle și activități inovative.

 

Înscrierile se fac până cel târziu la data de 01.08 în limita locurilor disponibile.

 

Vrei să îți dezvolți abilitățile Moodle?

Participă la cursurile de formare autorizate ANC:

  • Dezvoltator de e-learning, COR 235905, 40 ore
  • Administrator platformă Moodle (Inginer de sistem software, COR 251205), 80 ore

Formatorii noștri cu experiență te vor învăța să creezi cursuri online eficiente și atractive, indiferent că vei avea un grup țintă format din elevi, studenți sau angajați în orice poziție din companie.

De asemenea, ai posibilitatea a învăța să utilizezi și să administrezi o platformă  Moodle ca un instrument eficient de învățare în mediul universitar, preuniversitar sau ONG.

Interesat?

Atunci înscrie-te pentru a-ți rezerva locul în comunitatea Moodle.

 

Înscrierile se fac până cel târziu la data de 01.08 în limita locurilor disponibile.

Comunitatea Moodle

Vino într-o comunitate de specialiști Moodle unde poți să întrebi și să primești răspunsuri utile de imediată aplicare. Moodle este cel mai utilizat sistem de eLearning la nivel internațional ca urmare a implicării fiecărui membru al comunității și experienței pe care o împărtășește.

 

Construim împreună cel mai bun instrument de eLearning și îl oferim întregii comunități.

 

 

 

Ultima modificare: joi, 2 iunie 2016, 10:02